Книга за гости

Споделете вашите впечатления от гостуването си при нас.

25 Comments

 1. Нели Иванова
  Posted 2015/09/23 at 11:20 | Permalink

  За пореден път си прекарах невероятно на това прекрасно място, а най-хубавото е, че сега и дъщеричката ми се докосна до магията на Родопите и до топлината на домашния уют и нежната грижа на леля Веси и чичо Яким…
  Невероятни сте и ви желая много здраве, много успехи и все така да ни радвате със своето гостоприемство и невероятно вкусни гозби!
  Благодаря!

 2. Валя и Боян
  Posted 2014/08/26 at 10:46 | Permalink

  Едно прекрасно място в Родопите,,което остави у нас прекрасни впечатления.Препоръчваме ви го от сърце.Красивите ни Родопи,много места,които си заслужава да посетите и всичко това,съчетано с престой в къща за гости “Калдаръма” оставя незабравими спомени.
  Едно доказателство,че когато нещо се върши с любов винаги има резултат.Страхотните домакини Веси и Яким ще ви накарат да се чувствате като у дома си.Ненатрапчиви,но в същото време достатъчно близо,когато имате нужда от тях.Като добавим и неверояните гозби на Веси усещането за уют и спокойствие е пълно.
  Благодарим ви Веси и Якиме!
  В наше лице вие спечелихте приятели!
  26.08.2014г.

 3. Панайот и Надежда
  Posted 2014/08/15 at 21:32 | Permalink

  Къщата е супер и за почивка и за походи и за отправна точка към забележителности. А за хазяите каквото и да кажем ще е малко. Добри и топли хора. Много отзивчиви и внимателни. Гозбите на леля Веси … има достатъчно добри коментари, но и ние не можем да не ги похвалим. Дори само за това си струва да се посети :)

 4. Milko & Nataliq
  Posted 2013/09/09 at 20:10 | Permalink

  И ние искаме да се присъединим към всички позитивни коментари, въпреки закъснението от около 2 години :-)))Ние посетихме къщата на леля Веселка и чичо Яким през лятото на 2011 и споменът е все още жив! Гостоприемството и любезното им домакинство бяха страхотни!Все още се сещаме за леля Веселка,която ни звънна докато пътувахме, беше се притеснила, че закъсняваме и ни предложи да ни сготви рибка,за да хапнем като пристигнем!Задължително опитайте страхотнип пататник, който тя приготвя. Ако пък ви трябва упътване или съвет чичо Яким е насреща! От сърце им пожелаваме успех и до скоро виждане! Милко и Наталия

 5. Бори и Емо
  Posted 2012/07/14 at 20:53 | Permalink

  От много дълго време се канехме да посетим този край и винаги имаше някаква “причина” да не се случи, но винаги мечтата си оставаше да бъде къща “Калдъръма” и ето,че най-накрая се случи!За природата – думите са малко,за да се опише красотата на този край – който не го е видял,той не знае какво е пропуснал!За леля Веси и чичо Яким – там думите са излишни!!!В тяхното отношение и гостоприемство просто забравихме времето около нас и намерихме тишината и спокойствието което в този забързан живот ни липсва!Мястото е вълшебно – тишина,уют и спокойствие!А за гозбите – съжаляваме,че не можахме да “откраднем” рецептите,защото нямаме думи да ги опишем….. Благодарим ви за всичко и на следващото ни идване ще сме трима :)….

 6. БИСЕРКА
  Posted 2012/05/24 at 18:11 | Permalink

  …Човек веднъж усетил ли е гостоприемството и уюта на това прекрасно местенце…не би искал да отседне другаде,посещавайки Триград!
  Любезните домакини на къща за гости Калдъръма предразполагат посетителите, така че всеки би искал да пробва от вкусните гозби и да се наслади на приятните моменти прекарани в компанията на Веселка и Яким,които се грижат престоя ви да бъде незабравим…Благодаря ви, че ви има!!!

 7. Posted 2012/04/19 at 18:49 | Permalink

  Преди няколко дни бяхме в Триград и къща за гости “Калдъръма”. Райско кътче, както и целите Родопи са райска земя. Невероятно красиво. И както винаги – родопско гостоприемство.

 8. Иван Борисов
  Posted 2012/04/17 at 21:54 | Permalink

  Четейки коментарите по-горе, човек не би допуснал, че може да бъде неприятно изненадан от собствениците на къща “Калдъръма”. Но това не е така. Преди три седмици (около 20.03.2012) направих резервация в къщата. Преди два дни отново се обадих за да потвърдя гостуването си. Собственичката ме уведоми, че резервацията ми е валидна. Вчера (16.04.2012 г.) същата дама ми се обади за да ме уведоми, че отменя направената от мен резервация защото имала други такива за по-дълъг престой. Аз бих могъл да коментирам това поведение но оставам тази възможност на бъдещите гости на къща “Калдъръма”.

 9. Ицака
  Posted 2012/02/09 at 15:02 | Permalink

  Ех, спомени, спомени… кога бяхме млади, често ходехме там, сега вече нямаме време за нищо. Хубави времена бяха… :)

 10. Момо
  Posted 2012/02/03 at 16:13 | Permalink

  Неветоятно местенце, много е красиво. Препоръчвам го на всички, няма да сажалявате.

 11. Камен
  Posted 2012/01/25 at 16:36 | Permalink

  Изглежда наистина много красиво кътче, трябва да се замисля сериозно за дестинацията на следващата ми семейна почивка. Благодаря за полезната информация.

 12. Posted 2011/10/31 at 14:49 | Permalink

  Чудя се къде да отида на почивка, да избягам от напрегнатото ежедневие в офиса и само се сещам за къщата на Яким и Веси. Искаше ми се да отида някъде екзотично, но ми трябва гарантирано спокойствие и почивка, така че изборът е лесен – Калдъръма.

 13. Татяна и Дъщеря
  Posted 2011/10/14 at 23:20 | Permalink

  Здравейте лельо Веси и чичо Яки.Благодарим ви от все сърце за най-хубавите и спокойни 5 дни които ни дадохте като ни приехте във вашия мил и изпълнен с обич дом.Заради вкусния боб и картофи на леля Веси вече моите манджи са на ниво”Да ама на леля Веси бяха по-хубави от твоите”Та по въпроса за гозбите коментарите са излишни.Най-вкусничките. Тръгнахме за Триград на шега със детето, просто видяхме къща”Калдъръма”на няколко снимки харесани и така се озовахме при тези мили хора които ме накараха да повярвам че има още Човеци. А къщата е една такава китна, чиста,топла със разкошна градина със цветя ама много цветя.Та във тази къща и със леля Веси и чичо Яки аз и дъщеря ми намерихме тишината спокойствието и душевния мир от който имахме нужда.Благодарим ви още веднъж лельоВеси и чичо Яки за милия ви прием.Останете ни живи и здрави!

 14. Митко и Диди
  Posted 2011/06/28 at 23:23 | Permalink

  Леле! Изкарах си чудесни 7 дни с тези хора.Яким и Веселка са всеотдайни хора.Те са много добра компания и са се постарали наистина да направят мястото уютно и приятно.В Калдъръма не ми е липсвало абсолютно нищо.Дори напротив, всичко бе в изобилие.
  Якиме, пак ни очаквай … даже тоя път може да сме повече :) Благодарим за всичко! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.
  Поздрави от София

 15. Атанас
  Posted 2011/06/01 at 10:47 | Permalink

  Посетихме къщата за гости през Май 2011.
  Домакините са много добри и приятни хора. Храната и обслужването са на ниво, може да си поръчате каквото ви се яде. Къщата се намира в подножието на хълмовете – излизаш и си в планината. Стаите са чисти и хубави.
  Изкарахме си доста приятно.
  Ако посещавате Триград къща Калдъръма е добро място за отсядане.

 16. Валентин и Михаела от Пазарджик
  Posted 2010/08/16 at 20:54 | Permalink

  Преди няколко дни бяхме в Триград и къща за гости “Калдъръма”.Нямаме думи да опишем уюта и топлотата на този дом и най- лъчезарните и топли хора бате Яким и кака Веси.Благодарим ви от сърце за гостоприемството и невероятото преживяване.А за красотата и величието на природата само можем да кажем ,че трябва да се види с очите и усети със сърцето.Смятаме ,че няма човек посетил това място да не остави частичка от сърцето си там и копнежа отново да се върне.Бъдете живи и здрави како Веси и бате Яким .Обичаме ви и ви целуваме!

 17. Семейство Кюранови-Русе
  Posted 2010/08/09 at 10:04 | Permalink

  В началото на август 2010-та посетихме Триград и отседнахме в къщaта за гости Калдъръма.Местността бе божествено красива,а домакините ни посрещнаха гостоприемно,любезно и с богата родопска кухня.Посетете това райско кътче!Поздрави на Веселка и Яким от Мирко,Петя и Владо.

 18. Svetlana i Pencho Nikolovi
  Posted 2009/09/24 at 12:35 | Permalink

  Насладете се на Родопите и хазяите от къща Калдъръма,като се убедите на линка с албуми “Езда”,”Импресия от Триград ” и се пренесете за малко в атмосферата на планината -http://picasaweb.google.bg/pennikolov

 19. Svetlana i Pencho Nikolovi
  Posted 2009/09/23 at 16:52 | Permalink

  На гости в Родопите,желание което осъществихме през месец септември Удоволствие че се запознахме с тези гостоприемни и усмихнати хора Веселка и Яким Вкусихме от пататника,мекиците,прясната пъстърва Сред емоциите е и прехода с кон Хари,от конна база Аркан Хазяите са много тихи и скромни хора,но с големи Родопски сърца Направихме барбекю на двора Ако изберете къща Калдъръма почивката ви ще е прекрасна,ще се наспите донасита в уюта и топлината на стаите УБЕДЕТЕ СЕ САМИ,Гостите са добре дошли

 20. Галя Радойчева
  Posted 2009/09/01 at 10:33 | Permalink

  Една от най-хубавите ни почивки

  От година имах голямо желание да отида точно в тази част на Родопите – в Триград. С мъжът ми бяхме единодушни при избора къде да отседнем – в къща „Калдъръма”. Още от снимките усетих нещо уютно и топло на това място, а когато се настанихме при Веселка и Яким, разбрахме че това е нашето място. Невероятно уютно, чисто, спретнато и красиво. А дворчето макар и малко е пълно с цветя. Прекарвайки дни наред в големия и шумен град тук беше истински оазис. Ставаш сутрин и си на двора с чаша топло кафе или чай, можеш часове да прекараш съзерцавайки баирите с големи ели и скалите започващи зад оградата на двора. Най-хубавото беше това, отваряш портичката и си в РОДОПИТЕ. А за хазяите мога да кажа само една дума – благи хора (както казват по нашия край) – тихи, усмихнати, позитивни, мъдри и най-вече приятни събеседници. Опитахме от кухнята на Веселка – и мекички и катни с домашно сирене и сладко от горски плодове, вкусна пъстърва на скара, картофки от градината, пататник. От вкусно по-вкусно.
  Тук в района има и много места, където човек може да си прекара чудесно. Освен пещерите, които са различни и по своемо красиви, ние си правихме и пикник, ходихме до конната база, където наблизо минава Триградската река, а около нея е пълно с хубави поляни и елова сянка.

  Пожелавам на всички решили да посетят Триград да останят с чудесни спомени и задължително да посетят Веселка и Яким. Те остават наши близки хора и ще се радвам да ги посетим отново.

 21. Веси Миткова
  Posted 2009/08/25 at 19:36 | Permalink

  Преди 2 дена се върнахме от Триград,бяхме решили нашата почивка да приключи на това удивително място.Отседнахме в къщата на леля Веси и просто бяхме очаровани от гостоприемството и вкусните гозби. Препоръчвам на всеки това място уникално е.Благодаря Ви за това,че направихте почивката ни незабравима

 22. Веси Миткова
  Posted 2009/08/24 at 20:28 | Permalink

  Преди 2 дни се върнахме от Триград, решихме, че нашата почивка трябва да приключи на това уникално място. Но това,което ме впечатли повече е отношението на домакините,тяхното гостоприемство и вкусните гозби.Ако имате възможност просто трябва да посетите къщата. Това място стана любимо на нас.Благодаря сърдечно на леля Веси и чичо Яким за прекрасното изкарване и неповторимите ястия,които ни приготви.

 23. Рали и Роско
  Posted 2009/07/07 at 06:19 | Permalink

  Със съпруга ми посетихме Триград с идеята да избягаме от градската лудница и да си направим пълноценна почивка. За наше голямо удоволствие в къща “Калдъръма” открихме спокойствието и тишината, от които имахме нужда за да се заредим с положителна енергия. Хазяите ни предложиха това, което на някои места в България вече отдавна забравено – персоналното и топло отношение към всеки един гост.
  Останалото, което бих могла да кажа ще повтори горните коментари – за вкусните ястия и топлата атмосфера, за прекрасните хора, които срещнахме там, за гледките, които се откриват, забележителностите и т.н.
  Останахме наистина очаровани от всичко и най-вече от приятните домакини. Надяваме се скоро пак да откраднем някой ден за да ви посетим.
  Хиляди благодарности за всичко!

 24. Сем.Татарски
  Posted 2009/06/12 at 20:28 | Permalink

  Триград е едно райско кътче, неповторимо чудо на природата и е истинско удоволствие да го посетиш както през лятото, така и през зимата. А къща “Калдъръма” е най-привлекателното място в Триград. Построена и подредена с вкус, тя е изпънена с уют, райска тишина и топлота, с която те даряват гостоприемството, добротата и професионализма на стопаните й – Веселка и Яким. Ако посетите Триград, непременно спрете в този дом – така ще си подарите една незабравима ваканция!

 25. Таня Николова
  Posted 2009/06/11 at 07:39 | Permalink

  Посетихме къща “Калдъръма” в началото на юни 2009г. Прекархме невероятно. Хазяите са прекрасни хора, а условията са чудесни. Гозбите на леля Веселка са неповторими.Триград и околностите са фантастични. Жалко, че Варна е толкова далече от това райско кътче! Но пак ще се върнем – останаха толкова невидяни места. Бъдете живи и здрави, лелъо Веси и чичо Яким!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*